Menu
Cart

plateausandalen- summerproof!

Posted by Lizzie De Zutter on

Eindelijk, we zagen de zon! en niet zo een klein beetje maar wow! een heus Lentegevoel! Zin om te her-ademen,  die kleerkast open te trekken en iets luchtigers aan te doen. Kledij hebben we misschien al hier en daar wat gekocht maar vergeet hierbij zeker niet te denken aan de bijpassende schoenen. 

High fashion en high summer staat anno 2017 niet meer alleen gelijk aan high heels! Oef!- Velen onder ons zullen er niet rouwig om zijn dit te horen ;-)

Plateauschoenen en meer nog plateausandalen zijn minstens even stijlvol en geven je look een meer persoonlijke touch. Comfy, luchtig en chic om zelfs de meest warme dagen te trotseren.

Je kan ze eindeloos combineren met een broek, lange rok of midshirt en voor de durvers ons ons, probeer zeker eens met een culotte!

Qua kleuren zie je ze in zwart/wit, verschillende grijzen maar vergeet ook niet de metallics die iets zachter en meer sixties worden in materialen zoals lurex, lamé of krakelée. Ook de zachtroze poedertinten, cognac en naturelle kleuren geven ons ware Spring feelings!

Kom en shop ze bij Styliz aan zeer betaalbare prijzen!

Lieve lentekriebels

Liz

x

 


Share this post← Older Post

Sale

Unavailable

Sold Out