Menu
Cart

About Us

Quote: winkelend als kleuter met mijn moeder in een kledingwinkel. Ga maar wat spelen in het speelhoekje terwijl ik een en ander voor je uitzoek, aldus mijn moeder. (Ik) ok mama, ik zal alles passen als jij dat wil maar DAT (terwijl wijzend naar dat ene jurkje) DAT wil ik meedoen! Ik wist toen al wat ik wou...

 

Lizzie De Zutter, geboren te Gent op 11-08-1978

Eigenlijk was ik al altijd gepassioneerd door mode...

Als kind al hield ik van verkleedpartijtjes, ik verzamelde kilo’s oude kledij van moeder, tantes en buurvrouwen en nodigde  mijn buurmeisjes uit voor weer een of ander verkleedpartijtje. Een zalige tijd! Toen ik ouder werd  stond ik uren voor de spiegel te wisselen van kledij,  zoekende naar de nieuwste trendy outfits.

Ik hield van alles wat mode omvatte. Ik verslond modemagazines en vond altijd wel een goede reden om te gaan shoppen.

De zoektocht was boeiend maar vooral duur...Dikwijls dacht ik, zo mooi, waarom zo duur? maar vooral dit kan ik beter en ...voor minder geld!

Eigenlijk ontstond Styliz hier al in mijn dromen...En toch ontbrak het me aan de durf, het lef om ervoor te gaan...maar de droom liet me echter niet los. Het was dan ook mijn ventje die me hierin de voorzet gaf en me aanspoorde om ervoor te gaan, de sprong te wagen en mij erin te smijten...

Nu, zoveel tijd later staan wij, mijn echtgenoot Davy en mezelf te popelen om de met zorg uitgezochte spullen voor jullie en met jullie te delen!

en stiekem droom ik ervan mijn droom te kunnen doorgeven aan ons kids 

Liefs

Liz en Dave

Sale

Unavailable

Sold Out