About Us

Quote: Tijdens ons wekelijks shoppinguitstapje...                                               mama: Ga maar wat spelen in het speelhoekje terwijl ik een en ander voor je uitzoek, ik: ok mam! ik zal passen wat je wilt maar DAT (wijzend naar dat ene jurkje), dat wil ik!

 

Lizzie De Zutter, geboren te Gent op 11-08-1978

Eigenlijk was ik al altijd gepassioneerd door mode...

Als kind al hield ik van verkleedpartijtjes en verzamelde kilo’s oude kledij van moeder, tantes en buurvrouwen en nodigde  mijn buurmeisjes uit voor verkleedpartijtjes. Een zalige tijd!

Toen ik ouder werd  stond ik uren voor de spiegel te wisselen van kledij,  steeds zoekende naar de nieuwste trendy outfits.

Ik hield van alles wat mode omvatte. Ik verslond modemagazines en vond altijd wel een goede reden om te gaan shoppen.

De zoektocht was boeiend maar vooral duur...Dikwijls dacht ik, zo mooi, waarom zo duur? maar vooral dit kan ik beter en ...voor minder geld!

Eigenlijk ontstond Styliz hier al in mijn dromen...Het lef ontbrak nog wat maar de droom liet me niet los. Mijn man spoorde het hierin aan om ervoor te gaan, de sprong te wagen en mij erin te smijten...

Nu, staan we samen met trots in onze zaak en popelen iedere week weer om de met zorg uitgezochte spullen met jullie te delen!

Sinds kort hebben we ook ons eigen Styliz kledinglabel dat ieder seizoen aan jullie voorgesteld wordt met tijdloze basics die perfecte te combineren zijn met de wekelijkse nieuwigheden!

en stiekem dromen we ervan dit alles te kunnen doorgeven aan ons kids ...

Liefs

Liz en Dave